Saturday, July 14, 2012

Thord 65 i bild och text

Så här började dagen ....en bricka på säng med tårta, ljus och blomma från trädgården samt lite skrovlig födelsedags-sång av undertecknad, som vid ett sådant tillfälle storligen saknade den övriga familjen att sjunga tillsammans med...Snyft !


Men det blev bättre med firandet fram på eftermiddagen. Vid 14.30 vandrade vi in hand i hand, Thord och jag till en härlig väntande skara av personal på Barnmissionen, så gott som alla var där. Jag kände mig som Dr Phils fru, de går alltid ut ur Phils show, hand i hand....vi gick in....



Här sjunger en del av personalen ett potpurri av sånger.


 Lärarna på Shining Light Center är duktiga på att dansa folkdans, synd att detta inte är en video...




Stämningen var på topp hela em. Till vänster om Thord sitter byggherren på Hills of Grace Danny Domingo samt arkitekten Marc Bagasbas



Under programmets gång fick vi se videohälsningar från alla våra 4 barn samt Thords syster. De avlyssnades och sågs med tårade ögon även om det inte syns just på detta kortet.

Och efter programmet tid för MAT...


En av gåvorna till festen kom från Danny Domingo och det var helstekt gris. "Lechon" som det heter på tagalog är en fullständig delikatess och ett MÅSTE vid högtidliga tillfällen på Filippinerna. Thord här med Assistant Missionleader Zeny Ablang och Chauffeur Belgas.



 Minsta deltagaren på festen var lilla Jobeline som nu ökar i vikt och hälsa för varje dag




Thord höll ett avslutningstal där han poängterade hur viktig kallelsen har varit för honom till uppdraget att tjäna Gud och sina medmänniskor. Den har burit när det varit motigt och är än idag drivkraften till fortsatt engagemang så om ni tror att min man går i pension nu så misstar ni er.


 Festen är över, bara städning kvar. Men vilken fest det blev! En dag att minnas.

No comments:

Post a Comment